Plano Plastics is een ervaren en zeer dynamische onderneming in de kunststofwereld. Wij bieden een uitgebreid assortiment kunststoffen aan, waarbij de persoonlijke aanpak, service en het actief meedenken met de klant centraal staat.

Bij Plano Plastics staat het aanbieden van een totaalpakket centraal. Beeld in combinatie met diverse kunststof plaatmaterialen geven de vervaardigde producten een eigen, uniek karakter. 

Plano Plastics bestaat uit diverse afdelingen:

• Verkoop kunststof plaatmaterialen

• Bewerkingen (zagen, frezen, laseren, lijmen, buigen, polijsten, etc.)

• Finishing on demand

• Madrene displays

De meest complexe projecten worden in samenspraak met onze klanten tot een goed einde gerealiseerd. Wij richten ons op de meerwaarde van de kunststof plaat, meerwaarde bepaalt middels de bewerking en vormgeving van de kunststoffen. Zo beschikken wij een uitgebreid machinepark waarbij het mogelijk is, kunststof te zagen, frezen, laseren, buigen, polijsten en verlijmen. Wij ervaren een maatschappij waarbij de snelheid en dynamiek vaak het onderscheid maken, vandaar dat wij ingericht zijn om grote projecten, snel te produceren zonder verlies van kwaliteit. Met behulp van onze eigen transportfaciliteiten staan wij zo nodig de volgende dag al bij u op de stoep.

Tenslotte beschikt Plano Plastics over een eigen fotolaboratorium, wat uitstekende uitgangspunten biedt voor producten bestaande uit een combinatie van kunststof en foto. Wij bieden daarbij gespecialiseerde grafische technieken (lamineren + opplakken van plots, plastificeren, plexificeren, verkoop van zelfklevend plaatmateriaal + foto’s in epoxy gieten).

www.planoplastics.nl